ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | ΟΦΗ: «Μας γεμίζει με ικανοποίηση η συσπείρωση για την ομάδα»

ΟΦΗ: «Μας γεμίζει με ικανοποίηση η συσπείρωση για την ομάδα»

image

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την στάση των μετόχων και το κλίμα συσπείρωσης που έχει δημιουργηθεί εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια για μια ακόμη φορά τους μετόχους της ΠΑΕ, για την εμπιστοσύνη τους, στον ειλικρινή ρόλο και την προσπάθεια που κάνουμε, αυτήν την εποχή στον ΟΦΗ.

Είναι μια προσπάθεια που έχει στόχο τη συσπείρωση όλου του φάσματος του ΟΦΗ (ομάδας, κόσμου, μετόχων), με σκοπό η ομάδα μας,  να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η προσπάθεια που κάνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή,  θα ήταν εκ των πραγμάτων καταδικασμένη, αν δεν είχαμε την ηθική, αλλά κυρίως,  την οικονομική στήριξη των μετόχων.

Η συσπείρωση που διαπιστώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων  που έγινε , μας γεμίζει ικανοποίηση και έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη των ανθρώπων αυτών για τον ΟΦΗ και αυτό θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από όλους μας.

Είναι άνθρωποι που έχουν δώσει αρκετά χρήματα και συνεχίζουν να το κάνουν με καθαρή ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ομάδα που υποστηρίζουν και θέλουν κάποια στιγμή να την δούν, όπως όλοι μας, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development