ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ

image

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας, Απόστολου Τερζή, ο οποίος σήμερα μίλησε απαξιωτικά για τον ΟΦΗ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Bγήκε –λέει- και μίλησε σε βάρος του ΟΦΗ και της φιλοξενίας που είχε η Βέροια στο μεταξύ μας παιχνίδι, κάποιος που αποκαλείται προπονητής της.

Και είπε –λέει- ότι ο ΟΦΗ κέρδισε με κάλπικα πέναλτι και απειλές, ένα παιχνίδι στο οποίο έβαλε τρία γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες!

Αλήθεια, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα επινοήσουν!

Ο άνθρωπος αυτός, είπε αυτά που του είπαν κάποιοι να πεί και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Του τα έγραψαν σε ένα χαρτί και του είπαν βγές και πες τα, για να δημιουργήσουν κλίμα. Κατ’ εντολή τους, λειτούργησε. Άξιος ο μισθός του λοιπόν, μόνο που δεν θα τον πάρει, από τους αφανείς ιδιοκτήτες του! Ο ΟΦΗ δεν θα απαντήσει σε αυτόν. Γιατί δεν μπορεί να ασχολείται με μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες. Θα απαντήσει, για να ακούσουν εκείνοι που πρέπει. Εκείνοι που βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ και ΦΟΒΟ. Η  εικόνα που παρουσιάζει ο σημερινός ΟΦΗ, ο οποίος παίζει κατά γενική ομολογία το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποδόσφαιρο της κατηγορίας, τους έχει ΤΡΟΜΑΞΕΙ. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου του ΟΦΗ, που δείχνει ένα ΟΦΗ ΔΥΝΑΤΟ και ΕΝΩΜΕΝΟ τους ανησυχεί. Χάνουν την ψυχραιμία τους και εκτίθενται. Όλα αυτά τα «καραγκιοζιλίκια» στα οποία επιδίδονται, απλά  δυναμώνουν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον κόσμο της ιστορικής Βέροιας".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development