ΑΡΧΙΚΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ | ΕΘΝΙΚΗ | Σκουρτόπουλος: "Περιμένουμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο"

Σκουρτόπουλος: "Περιμένουμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο"

image

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που θα δώσει κόντρα στην Εσθονία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2019.

Ο προπονητής του Εθνικού μας συγκροτήματος Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε για τα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι αλλά και για την έτοιμη σε μεγάλο βαθμό Εθνική.

"Η ομάδα είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό αλλά για απόλυτη ετοιμότητα δεν μπορούμε να μιλάμε. Μέσα σε τρεις ημέρες οι παίκτες πρέπει να διαγράψουν ότι κάνουν στην καθημερινότητα τους και να αποκτήσουν την ταυτότητα της Εθνικής ομάδας. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος αλλά έχει γίνει καλή δουλειά. Η Εσθονία παίζει πολύ με το περιφερειακό σουτ και δεν έχει βαριά σέντερ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλες τις επαφές και να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ λόγω μεγέθους".

Ο τεχνικός της Εθνικής αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ηρακλείου καθώς θεωρεί πολύτιμη την παρουσία του στην αναμέτρηση. "Ο κόσμος είναι σημαντικό κομμάτι και περιμένουμε μεγάλη βοήθεια. Η ατμόσφαιρα με το Ισραήλ ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Περιμένουμε τον κόσμο για να έρθει να μας βοηθήσει και να του το ανταποδώσουμε με τη νίκη παίζοντας και ωραίο μπάσκετ".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development