ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Στόχος όλων να πετύχει ο ΟΦΗ

Στόχος όλων να πετύχει ο ΟΦΗ

image

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ παρέθεσε συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί, όπου τον λόγο είχαν ο κύριος Αλετράς, πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής και οι κύριοι Καζανάκης και Βατσινάς, οι οποίοι μίλησαν για τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να δοθεί λύση στα προβλήματα της κρητικής ομάδας.

Ο κ. Βατσινάς ευχαρίστησε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής για την βοήθεια τους και την προσπάθεια που κάνουν για την ομάδα, χαρακτηρίζοντας το έργο τους τέλειο, λέγοντας μάλιστα πως αυτοί θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Επίσης ευχαρίστησε και τους μετόχους για την στήριξη τους στην ομάδα. Αναλυτικά ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικούσα Επιτροπή που είναι κοντά στην ομάδα και βοηθά την προσπάθεια. Όπως είναι σήμερα η Διοικούσα θα συνεχίσει μέχρι τέλους. Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μετόχους και όλους όσους έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Τους ευχαριστώ και τους σέβομαι».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις οποίες θα αναλάμβανε τον ΟΦΗ, ο κ. Βατσινάς απάντησε: «Πολλές φορές διαβάζω πράγματα που με αφορούν και τα οποία δεν είχα πει. Βρέθηκα στην ομάδα γιατί με κάλεσαν οι μέτοχοι να βοηθήσω, να στηρίξω την ομάδα και να μπω μπροστά σαν πρόεδρος. Δεν το είπα μόνος μου και δεν το ζήτησα ποτέ. Βρίσκομαι στον ΟΦΗ λόγω της αγάπης μου για την ομάδα. Δέχτηκα να βοηθήσω και σε μια συνάντηση δέχτηκα να γίνει και η διοίκηση πρωτοδικείου. Θεωρώ ότι έτσι έπρεπε να γίνει καθώς λυνόντουσαν πολλά προβλήματα. Κάναμε και την τριμελή επιτροπή που βοηθά και στηρίζει την Διοικούσα επιτροπή, στην οποία είμαστε εγώ, ο κ. Καζανάκης και ο κ. Πολεμαρχάκης. Η συνταγή είναι καλή, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, είναι να δούμε την ομάδα μας εκεί που πρέπει να είναι».

Ερωτηθής για το αν οι μέτοχοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα ανέφερε: «Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν τα χρήματα τους χωρίς να ξέρουν από ποδόσφαιρο. Συνεχίζουν να δίνουν χρήματα, δεν έχει σημασία αν είναι λίγα ή πολλά. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθούν και άλλοι να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Οι μέτοχοι έχουν δώσει πολλά χρήματα και συνεχίσουν να δίνουν χρήματα. Δεν έχουν την τρέλα του ποδοσφαίρου και οι περισσότεροι δεν έρχονταν ούτε στο γήπεδο. Απλά βοηθούν την ομάδα του Ηρακλείου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους αγκαλιάσουμε. Δεν μπορεί να λέγονται αμέτοχοι. Τι σημαίνει “αμέτοχοι”; Βάζουν χρήματα χωρίς να επιδιώκουν να έχουν κάποιο όφελος, κάποιο κέρδος».

O κ. Καζανάκης ευχαρίστησε και αυτός τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλο αυτό το διάστημα. Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει τον προπονητή αλλά και τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα παρά τα προβλήματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα είναι ιστορική στιγμή η φετινή σεζόν εφόσον η ομάδα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει. Δεν θα ξεχάσω τους ανθρώπους που ανέλαβαν την ομάδα πριν από τρία χρόνια όπως και τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα τον Ιανουάριο. Με αυτήν την ομάδα μεγαλώσαμε και αυτή η ομάδα αξίζει την αγάπη όλων μας. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή και αν βοηθήσουμε όλοι τότε αύριο θα έχουμε όλοι το δικαίωμα να γελάσουμε. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχει ο ΟΦΗ τον στόχο του».

Ο κ. Αλετράς, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής, τόνισε πως η κατάσταση είναι δύσκολη και η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί ενώ και αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον προπονητή και τους παίκτες. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σκοπός μας δεν είναι να ευλογήσουμε τα γένια κανενός, αλλά να βγει ένα αποτέλεσμα για να βοηθηθεί η ομάδα. Εννοείται ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα είναι εκείνοι που την στηρίζουν εδώ και τρία χρόνια και εκεί θα εντοπίσω το μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα πρέπει να διευρυνθεί αυτή η ομάδα. Καλό είναι όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε αν ο κάθε ένας έχει βάλει το λιθαράκι που μπορεί βάσει των δυνατοτήτων του. Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι που τόλμησαν και βγήκαν μπροστά να μην ακούν ευχαριστώ, το οποίο από εμάς είναι δεδομένο, αλλά να έχουμε εύκολη την κριτική. Είναι κρίμα να μην βοηθάμε την ομάδα που μας έχει δώσει χαρά και να μην τη δούμε εκεί που θέλουμε. Υπάρχουν 95 διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο, από τις οποίες οι μισές δεν είναι πληρωμένες. Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται να τις πληρώσουν. Αν είναι δυνατόν αυτή η πόλη με αυτές τις επιχειρήσεις να μην γεμίζει πινακίδες το γήπεδό μας. Υπάρχει το υπόλοιπο της σεζόν όπου μπορούν όλοι να βοηθήσουν, για εμάς θα είναι σημαντική βοήθεια. Το ίδιο παράπονο εκφράζεται και από τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά, γιατί δεν υπάρχει βοήθεια από άλλους. Δεν πρέπει να είμαστε εγκλωβισμένοι μόνο σε αυτούς τους ανθρώπους. Παίρνουμε ευχαρίστηση από την ομάδα και πρέπει να τη βοηθήσουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και τον προπονητή, αυτοί μας έδωσαν το μήνυμα να ξυπνήσουμε, εμείς ακολουθούμε. Αυτό που θέλουμε είναι να έρθουν και άλλοι που μπορούν. Η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα όμως υπάρχει αγάπη και συνεχίζεται η προσπάθεια».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development