ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Επαφές του ΟΦΗ με την Ντόρτμουντ

Επαφές του ΟΦΗ με την Ντόρτμουντ

image

Ο πρώην παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ρεπανάκης, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/2) με τον Κώστα Καζανάκη και συζήτησαν για την πιθανότητα συνεργασίας ανάμεσα στους δυο συλλόγους.

Στην σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρεται:

«Την πόρτα της Γερμανικής Ντόρτμουντ για τη διερεύνηση μιας πολύπλευρης συνεργασίας, αναμένεται να χτυπήσει ο ΟΦΗ.

Την επαφή με τη Γερμανική ομάδα, θα κάνει ο παλιός παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ρεπανάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σχέσεις με τη Γερμανική ομάδα, είναι ενεργό μέλος της και επισκέπτεται και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων συχνά, τη Γερμανική πόλη, της οποίας το Ελληνικό στοιχείο είναι έντονο.

Ο Κώστας Ρεπανάκης συζήτησε το θέμα με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Καζανάκη, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο έργο της σημερινής Διοικούσα Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει.

Ο Κώστας Ρεπανάκης έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με στελέχη της Γερμανικής ομάδας και της επόμενες μέρες θα βρεθεί ξανά στο Ντόρτμουντ, όπου θα καταθέσει ένα πλήρη φάκελο με το ποιος είναι ο ΟΦΗ και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει και ειδικότερα το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που προσφέρεται για την φιλοξενία ομάδων.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΦΗ επιδιώκει συνεργασία με κάποια Γερμανική ομάδα, καθώς έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας και με την Στουτγκάρδη, τις εγκαταστάσεις της  οποίας μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκαν τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και συμμετείχαν σε τουρνουά που διεξήχθη στη Γερμανική πόλη.

Στην συνάντηση Καζανάκη-Ρεπανάκη, οι δυο παλιοί παράγοντες συζήτησαν και την σημερινή προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και το έργο της Διοικούσα Επιτροπής που έχει αναλάβει την διοίκηση της ομάδας. Ο κ. Ρεπανάκης ανέφερε στον κ. Καζανάκη ότι θα είναι κοντά σε ότι χρειαστεί για να βοηθήσει τον ΟΦΗ».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development