ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Γ. Βαρβεράκης: "Αν θέλεις να φτάσεις το όνειρο δεν πέφτεις για ύπνο."

Γ. Βαρβεράκης: "Αν θέλεις να φτάσεις το όνειρο δεν πέφτεις για ύπνο."

image

Στις μεγάλες αθλητικές παραστάσεις, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί το σωματείο "Τάλως". Οι αθλητές του σωματείου, κατάφεραν να πιάσουν καλές επιδόσεις και να διακριθούν με 14 μετάλλια (τα 10 ήταν χρυσά) στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ΑΜΕΑ για την ποδηλασία.

Οι ποδηλάτες που αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην πίστα και μέσα από τις διακρίσεις που πέτυχαν, έφεραν τον σύλλογο στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Ο έμπειρος τεχνικός του "Τάλως" Γιώργος Βαρβεράκης, φανερά ευτυχισμένος, συγκινημένος και με υπερηφάνεια μίλησε στο www.sporfm.gr για την δικαίωση που ένιωσαν όλοι στην ομάδα απο το αποτέλεσμα αλλά και για το πάθος, τη δύναμη και την πίστη που θα πρέπει να έχει κάποιος, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

"Ήταν ένα όμορφο και επιτυχημένο πρωτάθλημα για εμάς. Όλα τα παιδιά είχαν δουλέψει πολύ και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά  ικανοποίηση και συγκίνηση γιατί βλέπω νέα παιδιά, άτομα με αναπηρία να προσπαθούν, να αγωνίζονται, να δουλεύουν σκληρά και να κυνηγάνε τα όνειρά τους. Αν θες να φτάσεις το όνειρό σου δεν πέφτεις για...ύπνο! Αγωνίζεσαι γι' αυτό, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς δικαιολογίες και άλωθι. Χωρίς στενοχώρια και λύπη αλλά με πάθος, χαρά, διάθεση και πίστη. Παίρνω δύναμη απο τη δύναμή τους όπως και οι άνθρωποι του σωματείου μας, ο πρόεδρος αλλά και ολόκληρη η κοινωνία. Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Υπάρχει βάθος, συνέχεια και προοπτική. Θα δούμε πολλά όμορφα πράγματα στο μέλλον. Η μεγαλύτερη δυσκολία μας ήταν το κρύο, η πίστα δεν έχει θέρμανση και οι προσπάθειες για μεγάλες επιδόσεις έγιναν ακομα πιο δύσκολες. Παρόλα αυτά, όλα πήγαν καλά. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στους πιλότους ποδηλασίας τάντεμ για την προσπάθεια που καταβάλλουν αγωνιστικά αλλά και το ρολο που έχουν να κατευθύνουν, να συμβουλεύουν και βοηθούν τους αθλητές με μειωμένη όραση. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του σωματείου μας που χωρίς αυτούς οι άνθρωποι του Δ.Σ δε θα μπορούσαν να κάνουν αυτά τα μικρά θαύματα".

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development