ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Αιγινιακό

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Αιγινιακό

image

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (6/3) ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (7/3) με τον Αιγινιακό. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 παικτών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Μονιάκης, Μαχαίρας και Κοιλιάρας.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Στρέζο, Δερμιτζάκη, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Παπαστεριανό, Κοντογιάννη, Πουρτουλίδη, Παπατόλιο, Κοέλιο, Μάνο, Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Τοπούζη, Βουό.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μονιάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ο Μαχαίρας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Κοιλιάρας, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται και οι Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Φαζός, Οικονόμου, Πλευράκης, Περογαμβράκης και Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει την Τρίτη το βράδυ αεροπορικώς από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για το Αιγίνιο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development