ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Παπαστεριανός, χάνει το παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Βουό

Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Παπαστεριανός, χάνει το παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Βουό

image

Χωρίς δυο βασικούς του παίκτες θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ την Καλλιθέα, καθώς ο Μανόλης Παπαστεριανός και ο Πάτρικ Βουό, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υπεβλήθησαν οι δυο παίκτες, ο Παπαστεριανός έχει υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι και αναμένεται να απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες ενώ ο Βουό έχει τράβηγμα και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου στο "Ελ Πάσο".

Η απουσία του Μανόλη Παπαστεριανού, ο οποίος είναι ένας πολύτιμος παίκτης στη μεσαία γραμμή είναι αναμφίβολα σημαντική, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς θα χάσει τα παιχνίδια με την Παναχαϊκή και τον Άρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την Καλλιθέα, με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (13/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου οι Μονιάκης, Φαζός και Περογαμβράκης ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (14/3) στις 16:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development