ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Επίσημη πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Μάνο

Επίσημη πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Μάνο

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, έχει συμφωνήσει με ομάδα της Super League. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δημήτρη Μάνο για επέκταση του συμβολαίου του.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με αφορμή δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μάνο, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εδώ και ένα μήνα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό μας, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και της Football league με 16 γκολ, για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

Υπάρχει επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, για να συνεχίζει μαζί μας, την οποία γνωρίζουμε ότι εξετάζει με προσοχή και σοβαρότητα.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι ότι οι συζητήσεις, γίνονται στην βάση, να παίζει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τη νέα περίοδο.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό, ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση, είναι η ομάδα μας και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Δημήτρης Μάνος,  να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Όταν έρθει η ώρα, να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα πληροφορηθεί οποιαδήποτε εξέλιξη.

Για μας, αλλά και για τους παίκτες μας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο, από την άνοδο!"

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development