ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το ΟΦΗ - Εργοτέλης

Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το ΟΦΗ - Εργοτέλης

image

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/3) μεταξύ του ΟΦΗ και του Εργοτέλη. Στα 10 και 15 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο για τα παιδιά.

Αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, με τα εισιτήρια στις θύρες 1,4,5 να κοστίζουν 10 ευρώ και 15 ευρώ στις θύρες 6,7,8,9. Η είσοδος σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά και όχι για τις γυναίκες, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

''Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το Σάββατο (24/3, 5μμ) η ομάδα μας, δίνει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για το στόχο.

Υποδέχεται τον συμπολίτη Εργοτέλη, στο γήπεδο μας. Το Γεντί Κουλέ, θα πρέπει να είναι ΓΕΜΑΤΟ, τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και σε όλα που ακολουθούν στο σπίτι μας, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είναι ΠΡΩΤΗ και το ΑΞΙΖΕΙ.

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι τιμές των εισιτηρίων, για αυτό το παιχνίδι, θα είναι στα οικονομικά επίπεδα που ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Και αυτό γιατί, η ομάδα μας σε αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ την ΗΘΙΚΗ, αλλά και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ όλων, για να μπορέσει να τα καταφέρει.

Τα εισιτήρια για τις θύρες 1,4,5 τιμώνται 10 ευρώ, για τις θύρες 6,7,8,9 15 ευρώ. Στο παιχνίδι αυτό ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται.

ΓΕΜΙΣΤΕ το γήπεδο και βοηθήστε την ομάδα μας!''

Η Διοικούσα  Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development