ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Οι σκέψεις σε Τυμπάκι και Ιεράπετρα

Οι σκέψεις σε Τυμπάκι και Ιεράπετρα

image

 

Στο προσφυγικό προάστιο του Ηρακλείου, τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στον τελικό της ΕΠΣΗ, που θα διεξαχθεί στο Τυμπάκι την Κυριακή 25/3, την ημέρα της Εθνικής επετείου.

Ο ΠΟΑ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΟΜ και οι Ατσαλενιώτες θέλουν την κούπα για να απαλύνουν τόσο την πληγή που του άφησε ο Ηρόδοτος στο ντέρμπι και την αβεβαιότητα για το αν η ομάδα στο τέλος καταφέρει να επιβιώσει στη κατηγορία όσο και για να προσθέσουν ακόμη ένα κύπελλο ΕΠΣΗ στην συλλογή τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το τρόπαιο θα είναι το 12ο, χρήζοντας έτσι τον ΠΟΑ ως τον πολυνίκη του θεσμού.

Ο ΠΟΑ το Σάββατο κάνει το ρεπό του απ’ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά η σκέψη του θα είναι στα αποτελέσματα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι του ΟΦΙ με την Κηφισιά. Αν ο ΟΦΙ νικήσει τότε όχι μόνο σώζει τον εαυτό του αλλά παίρνει μαζί του και τον ΠΟΑ καθώς οτιδήποτε και αν κάνει η Κηφισιά την τελευταία αγωνιστική δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 23 βαθμούς για να πιάσει τον ΠΟΑ στους 24.

Έτσι αν ο ΟΦΙ νικήσει και ο ΠΟΑ πάρει το κύπελλο τη Κυριακή, οι Ατσαλενιώτες θα το καταευχαριστηθούν αφού τέτοιος συνδυασμός επιτυχιών δεν έχει ξαναγίνει.

Αυτό είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο για τον κόσμο και την ομάδα του ΠΟΑ

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development