ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Με Βουό στην αποστολή για τον Εργοτέλη

Με Βουό στην αποστολή για τον Εργοτέλη

image

Ανάμεσα στους 20 παίκτες που επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή για τον Εργοτέλη ο Νίκος Παπαδόπουλος, βρίσκεται και ο Πάτρικ Βουό, με την συμμετοχή του όμως να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη (24/3, 5μμ) με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Τζίλι  Βουό, για τον οποίο η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του καθώς ακολούθησε μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Γιαγκιόζης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπολάκης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με την Καλλιθέα), οι τραυματίες Παπαστεριανός και Οικονόμου και οι Παναγιώτου, Φαζός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development