ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό για την αδειοδότηση του ΟΦΗ

Συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό για την αδειοδότηση του ΟΦΗ

image

Με τη συμβολή της οικογένειας Τζιράκη αλλά και άλλων επιχειρηματιών, συγκεντρώθηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, το οποίο θα διατεθεί για την αδειοδότηση του ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τόσο την οικογένεια Τζιράκη όσο και άλλους επιχειρηματίες, για την οικονομική στήριξη που παρείχαν στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι μετά από ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη, συγκεντρώθηκε  ένα  σημαντικό ποσό, το οποίο και θα διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αδειοδότηση της ομάδας μας.

Σε μια δύσκολη και καθοριστική στιγμή για την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται κοντά στο στόχο της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκ, η οικογένεια Τζιράκη, μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών, φίλων του ΟΦΗ από το Ηράκλειο, έκανε πράξη αυτό που η διοίκησης της ΠΑΕ, της ζήτησε πριν από μερικές ημέρες.

Την βοήθεια και την ώθηση, για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του για την άνοδο.

Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ, να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να γνωρίζει, τους ανθρώπους, που σε αυτή την κρίσιμη ώρα, στάθηκαν στις επάλξεις και βοήθησαν την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη μάχη.

Όταν ολοκληρωθεί με το καλό η χρονιά και η ομάδα μας έχει πετύχει το στόχο της, τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της αδειοδότησης, θα αναφερθούμε εκτενώς, στους επιχειρηματίες, που σε αυτήν την ιστορική στιγμή, στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και της έδωσαν το φιλί ζωής που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.

Σε αυτή τη φάση όμως η  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστεί απο καρδιάς τις παρακάτω επιχειρήσεις:

-Οικογένεια Τζιράκη

-Πλατάκης ΑΕ

-Βαρδαλαχάκης ΑΕ

-Καρνής Θέμης ΑΕ

-Πετράκης Ζαχαρίας ΑΕ

-Γωνιανάκης Νίκος Stonetech ΑΕ

-Mποτζάκης Εμμανουήλ  ΑΕ

-Aδερφοί Τσαγκαράκη New York

-ΤΟΥΟΤΑ Παπακαλιάτης

-Χονδράκης Γεώργιος

-Τρυπάκης Γεώργιος"

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development