ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Δεύτερη θέση στο Περιφερειακό και πρόκριση για Κοζωνάκη στην Προεθνική ομάδα

Δεύτερη θέση στο Περιφερειακό και πρόκριση για Κοζωνάκη στην Προεθνική ομάδα

image

Μια μεγάλη επιτυχία κατάφερε να σφραγίσει ο Νίκος Κοζωνάκης στο πλαίσιο του Περιφερειακού πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας που διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 23 και 25 Μαρτίου στην Ανδρο.

Ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να εξασφαλίσει τη 2η θέση στα Optimist στα Αγόρια, διάκριση που τον φέρνει στην Προεθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας. Μάλιστα, αρχής γενομένης από το Σάββατο 31 Μαρτίου μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου θα αγωνιστεί στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, με στόχο να διεκδικήσει την πρόκριση στην Εθνική ομάδα και να μπορέσει να ξαναλάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά.

Χάρη στην επίδοσή του, ο Κοζωνάκης που ήταν επίσης 6ος στη γενική, εξασφάλισε μία ακόμα πρόκριση η οποία αφορά το ομαδικό πλήρωμα στα Optimist για τα δύο πρώτα αγόρια και τα δύο πρώτα κορίτσια από κάθε κατηγορία. Μάλιστα, αμέσως μετά τους αγώνες για την Εθνική ομάδα θα ακολουθήσει τη Μεγ. Τετάρτη 4 Απριλίου αυτή η νέα αγωνιστική πρόκληση για τον Κοζωνάκη στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετείχε όμως στο Περιφερειακό με τρία ακόμα παιδιά τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μανώλη Λογοθέτη, που αναδείχτηκε 68ος στη γενική, τον Αντώνη Σταυρουλάκη που βρέθηκε στην 78η θέση και τη Μελίνα Φυλλαδιτάκη, η οποία κατετάγη 83η στη γενική κατάταξη.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει και πάλι να ευχαριστήσει θερμά την ΑΝΕΚ LINES για τις εκπτώσεις που παρείχε στα εισιτήρια, καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο Alpine Travel και τον κ. Γιώργο Αντωνακάκη για τη χορηγία ενός 7θέσιου αυτοκινήτου για την αποστολή.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development