ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Επικεντρώνεται στην μεγάλη πρόκληση

Επικεντρώνεται στην μεγάλη πρόκληση

image

Ο Ηρόδοτος μπορεί την προσεχή Κυριακή να μην αγωνίζεται αλλά το βλέμμα του θα είναι στραμμένο στα αποτελέσματα όχι του 8ου ομίλου, αλλά των υπολοίπων ώστε να μάθει ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του στα μπαράζ για την Β’ Εθνική.

Ο μόνος αντίπαλος που γνωρίζει ότι θα αντιμετωπίσει ο Ηρόδοτος είναι ο Αήττητος Σπατών, ο οποίος έχει κατακτήσει την πρωτιά στον 7ο όμιλο πολύ καιρό τώρα. Έτσι το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη, περιμένει την τελική κατάταξη στον 5ο και στον 6ο όμιλο για να συμπληρωθεί με τις τέσσερις ομάδες το γκρουπ. Απ’ τον 5ο όμιλο θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αμαλιάδας ή τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ απ’ τον 6ο που φαίνεται τα πράγματα να είναι πολύ δύσκολα λόγω των δυνατών ομάδων που διεκδικούν την άνοδο εκεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ιστορική Προοδευτική ή τον Εθνικό.

Το μίνι αυτό πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών θα διεξαχθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα με τους αγώνες να διεξάγονται μόνο Κυριακές και οι ομάδες που θα ανέβουν θα είναι τέσσερις, δύο δηλαδή απ’ τα δύο γκρουπ.

Η τελευταία λοιπόν αγωνιστικήτης Γ’ Εθνικής βρίσκει τον πρωταθλητή Ηρόδοτο να κάνει το ρεπό του αλλά το μυαλό να βρίσκεται ήδη στα μπαράζ του Απρίλη και στα αποτελέσματα του 5ου και 6ου ομίλου.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development