ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Οι υπόλοιποι ‘’ναι’’ αλλά το Ρέθυμνο ‘’όχι’’

Οι υπόλοιποι ‘’ναι’’ αλλά το Ρέθυμνο ‘’όχι’’

image

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έφτασε στο τέλος του και ο απολογισμός της χρονιάς αναφέρει ότι ο Νομός Ρεθύμνης δυστυχώς δεν χαμογέλασε όσο θα έπρεπε. Αντιθέτως το Ηράκλειο έβγαλε πρωταθλητή και οι ομάδες των υπολοίπων νομών, έκαναν μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια στη κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας  44 βαθμούς, βρισκόμενος στο +8 απ’ το δεύτερο και ‘’καταϊδρωμένο’’ Αιγάλεω, που ενώ διεκδικούσε στα ίσια τον τίτλο μετά την ήττα απ’ τον Ηρόδοτο πάσχισε να παραμείνει στην δεύτερη θέση αν λάβει κανείς υπόψη τις τελευταίες εμφανίσεις του. Έτσι ολόκληρη η Νέα Αλικαρνασσός πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και συνάμα την είσοδο της ομάδας στα μπαράζ που οδηγούν στην Β’ Εθνική.

Ο ΠΟΑ απ’ την άλλη σαν δεύτερος εκπρόσωπος της πόλης, ‘’καρδιοχτύπησε’’ στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος αλλά κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση, η οποία του εξασφαλίζει την συμμετοχή του ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την νέα χρονιά.

Στο Νομό Λασιθίου και Χανίων, Παλαιόχωρα και ΟΦΙ έκαναν εκπληκτικές πορείες, η καθεμία βέβαια με την δική της ιδιαιτερότητα. Οι Χανιώτες τελείωσαν την βαθμολογική συγκομιδή στους 26 βαθμούς κατακτώντας την 6η θέση. Ο ΟΦΙ έκλεισε την σεζόν στην ιδανικότερη θέση που κανείς σίγουρα στην ομάδα δεν είχε φανταστεί. Οι 30 βαθμοί και η 3η θέση στο βάθρο τα λένε όλα και δεν χρειάζεται ουδέν σχόλιο παραπάνω.

Μόνο το Ρέθυμνο δεν είχε την ευκαιρία να γιορτάσει, αφού και οι δύο του εκπρόσωποι υποβιβάστηκαν. Τόσο ο Ερμής Ζωνιανών όσο και η ΑΕ Μυλοποτάμουπαρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους όλη τη χρονιά δεν τα κατάφεραν. Έπεσαν με ψηλά το κεφάλι και σίγουρα θα γυρίσουν πιο δυνατοί!

Αν εξαιρεθεί λοιπόν το Ρέθυμνο, οι υπόλοιποι νομοί της Κρήτης γιόρτασαν και με το παραπάνω τις επιτυχίες των ομάδων τους στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development