ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Εκτός αποστολής ο Κοιλιάρας

Εκτός αποστολής ο Κοιλιάρας

image

Ο Γιάννης Κοιλιάρας συνεχίζει να νοιώθει ενοχλήσεις και δεν βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με τον Άρη. Αντίθετα, ο Γιάννης Ποτουρίδης βρίσκεται στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη (4/4, 15:00), με προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ.

Τρεις θα είναι οι απουσίες για τους "μελανόλευκους" σε αυτήν την αναμέτρηση, καθώς μετά τους Μονιάκη και Παπαστεριανό, θα απουσιάσει και ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και έμεινε τελικά εκτός αποστολής.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης όμως, παρόλο που βρίσκεται στην αποστολή, το αν θα συμμετέχει στον αγώνα θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αποστολή είναι οι εξής: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Κοιλιάρας, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development