ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Πριμ 10.000 ευρώ στους παίκτες

Πριμ 10.000 ευρώ στους παίκτες

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ του ΟΦΗ και του Άρη, στην οποία νικητής αναδείχθηκε ο ΟΦΗ με τελικό σκορ 2-0, ο Αντώνης Παπαδάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μαζί με μέλη της διοίκησης και μίλησε στους παίκτες λέγοντας: "σας αξίζουν συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε πετύχει. Εσείς κάνατε την σπίθα,  φωτιά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να ξέρετε ότι οι δύσκολες μέρες σας, τελείωσαν. Το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Σας το υπόσχομαι αυτό". Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα τους μοιραστεί το ποσό των 10.000 ευρώ, το οποίο παρέδωσε στον αρχηγό της ομάδας, Ανέστη Νάστο, όχι μόνο για την νίκη που πέτυχαν απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία τους.

Στους παίκτες μίλησε και ο Κ. Καζανάκης λέγοντας τους χαρακτηριστικά: "Τιμάτε τη φανέλα του ΟΦΗ και αυτή θα σας τιμήσει. Σας ευχαριστώ όλους".

Να σημειωθεί ότι εκτός από το έξτρα πριμ που δόθηκε από τον Αντώνη Παπαδάκη, οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιραστούν από τη διοίκηση, ένα σημαντικό μέρος από τις εισπράξεις του σημερινού παιχνιδιού αλλά και άλλα χρήματα που έχουν μαζευτεί τις τελευταίες μέρες.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development