ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Μια ισοπαλία με γλυκόπικρη γευση

Μια ισοπαλία με γλυκόπικρη γευση

image

Η ισοπαλία του Εργοτέλη στην Θεσσαλονίκη με τον Απόλλων δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια.

Ναι μεν δεν έχασε, αλλά δεν κέρδισε κιόλας. Και παρότι η ισοπαλία δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα, εν τέλει ο Εργοτέλης βρίσκεται και πάλι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό έγινε λόγο της μεγάλης νίκης του Πανσεραϊκού επί της Σπάρτης με 3-1, αλλά και στο γεγονός πως η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε να αγωνιστεί με τον Αχαρναϊκό(που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα) παίρνοντας τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Καρδίστας «ξέφυγε» λίγο φτάνοντας τους 31 πόντους και έχει ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Γι αυτό λοιπόν τίποτα δεν έχει τελείωσε στην ζώνη του υποβιβασμού, μιας και ο Εργοτέλης έχει 1 πόντο παραπάνω από τον Αιγινιακό και 1 πόντο λιγότερο από τον Πανσεραϊκό. Μπορεί λοιπόν η υπόθεση άνοδος κατά πολύς έχει κριθεί, αλλά η υπόθεση σωτηρία έχει ακόμα πολύ ενδιαφέρον με 4 ομάδες(στην συνέχεια μπορεί ο αριθμός να γίνει μεγαλύτερος) να δίνουν «τελικούς» προκειμένου να βρίσκονται και από του χρόνου στην κατηγορία.

Βέβαια δεν πρέπει να αποκλείουμε το σενάριο κάποια ομάδα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα(όπως έγινε με τον Αχαρναϊκό και την Βέροια) ή κάποια ομάδα από την Γ Εθνική να μην μπορέσει να δώσει το παρών του χρόνου στην Football League.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development