ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

image

Μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη, δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τα λόγια: "Ο ΟΦΗ ανήκει στην Super League".

Στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, συμμετείχαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης, ο μέτοχος Μιχάλης Μυλωνάκης, το μέλος του Δ.Σ.  Δημήτρης Αποστολάκης και ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Κορτσιδάκης.

Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των γηπεδικών εγκαταστάσεων και οι υποδομές που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ήταν τα θέματα γύρω από τα οποία συζήτησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα σχέδια της διοίκησης του ΟΦΗ και τάχθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό, της μεγάλης ομάδας της Κρήτης.

"Σαν Περιφέρεια Κρήτης θα είμαστε κοντά στον ΟΦΗ, όπως κάνουμε πάντα" ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη στους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την συνάντηση.

Ο Σ. Αρναουτάκης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας για την εμφάνιση, τη νίκη, αλλά και την υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

"Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική του προσφορά στον ΟΦΗ και τη συμπαράσταση του σε ότι του ζητηθεί για θέματα που αφορούν την ομάδα μας" ανέφερε εκ μέρους του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο κ. Κώστας Καζανάκης.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development