ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Το καλύτερο απρόοπτο για τον Εργοτέλη

Το καλύτερο απρόοπτο για τον Εργοτέλη

image

Πιο ιδανικό σενάριο δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Εργοτέλης. Μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής τρεις βαθμοί θα αφαιρεθούν από τέσσερις ομάδες της FootballLeagueπου ενδιαφέρουν άμεσα το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια.

Ο λόγος για την Καλλιθέα, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Απόλλων Λάρισας και τον Αιγινιακό. Οι εφέσεις των τεσσάρων ομάδων απορρίφθηκαν μετά την αποτυχία τους να περάσουν το πρώτο στάδιο επιτήρησης. Έτσι αφαιρούνται αυτόματα τέσσερις βαθμοί απ’ την κάθε ομάδα, αποτέλεσμα το οποίο βολεύει τον Εργοτέλη αφού απομακρύνεται τέσσερις βαθμούς απ’ την ζώνη του υποβιβασμού και απ’ τον άμεσα ενδιαφερόμενο του 13οΑιγινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη τελευταία του συνεδρίαση το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατά της υπ΄ αριθ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της υπ΄ αριθ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της υπ΄ αριθ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αιγινιακός κατά της υπ΄ αριθ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development