ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Τελικά απενεμήθη δικαιοσύνη

Τελικά απενεμήθη δικαιοσύνη

image

Ο Ηρόδοτος μαζί με τον αρχηγό του, τον Μιχάλη Φραγκουλάκη κατάφεραν να δικαιωθούν για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Αιγάλεω τον περασμένο Φλεβάρη.

Όπως συνεχώς τόνιζαν οι άνθρωποι της ομάδας, η δικαίωση θα ερχόταν χωρίς να μπει η ομάδα και ο αρχηγός της σε περιττούς μπελάδες  λίγες μέρες πριν την έναρξη των μπαράζ. Έτσι, σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαλλάσσει απ’ όλες τις κατηγορίες την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Το ‘’κερασάκι στην τούρτα’’ είναι η χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στο Αιγάλεω για τα όσα έγιναν σε εκείνο το ντέρμπι.

Αφού έφυγε και αυτό  ο Ηρόδοτος μπορεί πια να εστιάσει αποκλειστικά και μόνο στα μπαράζ για την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιβάλλει στο σωματείο Αιγάλεω συνολική χρηματική ποινή ύψους 750€ (αγώνας Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος-Αιγάλεω).

Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου και το σωματείο Ηρόδοτος του αποδιδόμενου σε αυτούς πειθαρχικού αδικήματος και κηρύσσει απαράδεκτη την υπ’ αριθμ. πρωτ. 11608/4-4-2018 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ως προς το σωματείο Αιγάλεω (αγώνας Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος-Αιγάλεω).

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development