ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μέσω WebTV το Απόλλων Πόντου - ΟΦΗ

Μέσω WebTV το Απόλλων Πόντου - ΟΦΗ

image

Από την WebTV της ΕΡΤ θα μεταδοθεί τελικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει την Κυριακή (29/4, 17:00).

Οι φίλοι του ΟΦΗ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο μπορεί να κριθεί μαθηματικά η εξασφάλιση της ανόδου στη Super League. Ο ΟΦΗ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να "κλειδώσει" την άνοδο, κάτι που θα γίνει είτε με νίκη είτε με ισοπαλία απέναντι στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ, Γιώργο Λυκουρόπουλο, για την απόφαση του να μεταδοθεί ζωντανά το παιχνίδι, έστω κι αν δεν ήταν αρχικά στο πρόγραμμα.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει την Κυριακή (29/4, 17:00) στην Καλαμαριά, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την WEB-TV της ΕΡΤ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον υπεύθυνο αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ, Γιώργο Λυκουρόπουλο, για την θετική και ειλικρινή του στάση στο αίτημα ανθρώπων του ΟΦΗ, για να υπάρχει κάλυψη στο σημαντικό παιχνίδι, που μπορεί να σφραγίσει την επιστροφή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κόσμος του ΟΦΗ, μέσα από την WEB-TV της κρατικής τηλεόρασης, θα μπορέσει να παρακολουθήσει ζωντανά και αυτήν την «μάχη» για την άνοδο!"

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development