ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Πρόκριση για τέσσερις σε Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες

Πρόκριση για τέσσερις σε Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες

image

Τη χαρά της συμμετοχής σε σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι εξασφάλισαν τέσσερις αθλητές Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μέσω των τεστ αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν στο Σχοινιά.

Η αναφορά γίνεται για τους Γιάννη Κουτσοποδιώτη, που εξασφάλισε τη συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ανδρών που θα γίνουν στο Βελιγράδι, στους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κ23 που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αλλά και τους Γιάννη Αντωνίου, Χρήστο Τσουπάκη και Αθηνά Κέκελου, που θ’ αγωνιστούν επίσης στην Ιταλία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εφόρου Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Νίκου Κουριδάκη: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία των αθλητών του Ομίλου μας που εξασφάλισαν τις προκρίσεις με την Εθνική μας ομάδα. Επιτυχίες που οφείλεται στη διαρκή και έντονη προσπάθεια που καταβάλουν, αλλά και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας, Μανώλη Αγγελάκη και φυσικά οφείλονται στη συνολική υποστήριξη του μεγάλου μας χορηγού, της ΑΝΕΚ LINES. Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία».

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, η αγωνιστική δραστηριότητα για το τμήμα Κανόε Καγιάκ συνεχίζεται, αφού το Σάββατο 5 Μαΐου οι αθλητές, Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Αντωνίου, Χρήστος Τσουπάκης, Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Γιώργος Σηφάκης, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γιώργος Φραγκόπουλος και Μάξιμος Δερμιτζάκης θα συμμετάσχουν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Σπριντ που διοργανώνει στη Βάρκιζα ο Ν.Ο. Βάρης Βάρκιζας. Ολοι οι αθλητές θα αγωνιστούν στις μεγάλες αποστάσεις 3000 και 5000μ. Συνοδός της αποστολής θα είναι ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development