ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Προτεραιότητα η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

Προτεραιότητα η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

image

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Βασικοί άξονες της συνεδρίασης ήταν το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και η εισροή εσόδων για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, αποτελεί κοινή επιθυμία και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Μάλιστα το θέμα θα κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα, προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρα ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου.

Οι συζητήσεις της διοίκησης με το Νίκο Παπαδόπουλο, είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει η επιθυμία και από τις δυο πλευρές, για να συνεχίσουν μαζί, κάτι που έχει γίνει φανερό από τις συναντήσεις που έχουν γίνει μεταξύ τους.

Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που έγινε την Παρασκευή (4/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ασχολήθηκαν με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έμφαση δόθηκε στο οικονομικό και στον καθορισμό του μπάτζετ για τη νέα περίοδο. Το θέμα αυτό ήταν μάλιστα το κυρίαρχο της συνεδρίασης και αφιερώθηκαν αρκετές ώρες πάνω σε αυτό. Η εισροή εσόδων παραμένει το κύριο μέλημα της σημερινής διοίκησης ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξεύρεση άμεσων πόρων για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development