ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Συνεργασία του ΟΦΗ με την Ντόρτμουντ

Συνεργασία του ΟΦΗ με την Ντόρτμουντ

image

Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή (6/5) στελέχη της Ντόρτμουντ, ώστε να προχωρήσει η συνεργασία του ΟΦΗ με την γερμανική ομάδα.

Πρόκειται για μια χρήσιμη συνεργασία, η οποία αφορά σε θέματα τεχνογνωσίας, οργάνωσης και υποδομών.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών έγινε πριν από τρείς μήνες, με πρωτοβουλία του πρώην παράγοντα του ΟΦΗ, Κώστα Ρεπανάκη, ο οποίος τον Φεβρουάριο ταξίδεψε στην Γερμανία για την πρώτη συνάντηση. Την Κυριακή το βράδυ, αναμένονται στο Ηράκλειο, ο κ. Edwin Boekamp, αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της BVB, και ο Matthias Röben, ο οποίος διευθύνει το τμήμα κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Μπορούσια.

Τα στελέχη της γερμανικής ομάδας, θα επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και θα παρουσιάσουν στους ανθρώπους του ΟΦΗ, το οργανόγραμμα που εφαρμόζουν στην γερμανική ομάδα, στο θέμα της λειτουργίας των υποδομών, αλλά και γενικότερα του συλλόγου.

Mε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Κώστας Ρεπανάκης ανέφερε ότι "προχωράμε την συνεργασία με την Ντόρτμουντ και βήμα-βήμα θα κάνουμε πράγματα, που θα φέρους όφελος στην ομάδα μας.

Δυο επίλεκτα στελέχη της Γερμανικής ομάδας, θα είναι εδώ και θα μας μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους σε θέματα οργάνωσης. Τους ευχαριστώ που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και είναι τιμη για μας, που ένας μεγάλος ευρωπαικός σύλλογος, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, αποδέχεται να συνεργαστεί μαζί μας.  Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες, μπορεί να έχουν οφέλη απο αυτή τη συνεργασία".

Η παρουσίαση των στελεχών της Ντόρτμουντ θα είναι μια μορφής σεμιναρίου, για το μοντέλο λειτουργίας που ακολουθούν στο Γερμανικό σύλλογο και η οποία θα προσφέρει γνώση και εμπειρίες και στον ΟΦΗ.

Η παρουσία των ανθρώπων της BVB στο Ηράκλειο θα είναι μια ευκαιρία για να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση, για μελλοντική συνεργασία του ΟΦΗ, με τη γερμανική ομάδα.

 

Ο Κώστας Ρεπανάκης, θα δεξιωθεί τα στελέχη της ομάδας σε ξενοδοχείο των Γουβών το βράδυ της Κυριακής, ενώ τη Δευτέρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα γίνει η παρουσίαση τους στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development