ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | "Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή για τον ΟΦΗ"

"Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή για τον ΟΦΗ"

image

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομάδα του ΟΦΗ αναχώρησαν σήμερα, Τρίτη (8/5), οι εκπρόσωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την Γερμανία, καθώς ολοκληρώθηκε η επίσκεψη τους στο Ηράκλειο.

Αυτό που τόνισαν κατά την αναχώρηση τους είναι πως "Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή για τον ΟΦΗ" και πως η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών είναι σημαντικό να συνεχιστεί. Οι εκπρόσωποι της γερμανικής ομάδας προσκάλεσαν το Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και άλλους προπονητές από τον ΟΦΗ, να επισκεφθούν την BVB και να δούν από κοντά τη δουλειά που κάνει ο γερμανικός σύλλογος, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Edwin Boekamp, αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της BVB, ανέφερε: "Μπορεί να έχουμε εκατέρωθεν επισκέψεις προπονητών. Μπορούν να μας επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν το δικό μας τρόπο εκπαίδευσης. Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή για τον ΟΦΗ. Νομίζω ότι στον ΟΦΗ προσπαθούν να εκπαιδεύσουν σωστά τους νεαρούς παίκτες. Είστε σε ένα νησί και χρειάζεστε καλό σκάουτινγκ και καλή εκπαίδευση σε όλη την περιοχή, προς όφελος της ομάδας". Ο κ. Edwin Boekamp, αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για το Ντόρτμουντ.

Ο Matthias Röben, ο οποίος διευθύνει το τμήμα κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Μπορούσια, υπογράμμισε πως "συναντηθήκαμε με τους προπονητές του ΟΦΗ και συζητήσαμε για την δουλειά μας στην Ντόρτμουντ. Μας είπαν πολλά πράγματα για το πώς λειτουργούν εδώ και είδα ότι έχουν όρεξη να κάνουν καλή δουλειά, ώστε ο ΟΦΗ να κάνει το επόμενο βήμα για την ακαδημία του. Η πόρτα της Ντόρτμουντ είναι ανοιχτή και επίσης μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και εκτός ποδοσφαίρου. Έχουμε σύστημα εκπαίδευσης και διαφορετικό σχολικό περιβάλλον. Μπορούν να έρθουν να παρακολουθήσουν κάποια πράγματα και μετά θα δούμε το επόμενο βήμα".

Ο κ. Röben, παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης (8/5) την προπόνηση του ΟΦΗ και είχε μια ακόμη συζήτηση με τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, συνοδευόμενος από τον παλιό παράγοντα του ΟΦΗ Κώστα Ρεπανάκη, ο οποίος ανέλαβε όλη αυτήν την πρωτοβουλία και τις επαφές με την Ντόρτμουντ. Το βράδυ της Τρίτης, επέστρεψε και αυτός στη Γερμανία.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development