ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Σε οριακό σημείο η κατάσταση στον ΟΦΗ

Σε οριακό σημείο η κατάσταση στον ΟΦΗ

image

Αν κάποιος πιστεύει πως οι δύσκολες μέρες στον ΟΦΗ, ανήκουν πια στο παρελθόν και πως τα οικονομικά προβλήματα, που τόσο ταλαιπώρησαν τον κρητικό σύλλογο τους τελευταίους μήνες, έχουν ξεπεραστεί, δυστυχώς κάνει λάθος!

Τι κι αν παίκτες έβαλαν στην άκρη τα προβλήματα και ήταν κάτι παραπάνω από συνεπείς στις υποχρεώσεις τους; Τι κι αν η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει εξασφαλίσει την άνοδο; Ενώ το κλίμα θα περίμενε κανείς να είναι πανηγυρικό μετά την επίτευξη του στόχου, αυτό όχι μόνο δε συμβαίνει αλλά αντιθέτως το αύριο μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ!

Και μπορεί η τωρινή διοίκηση να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και να στηρίζει την ομάδα, οι πραγματικά υπεύθυνοι για την κατάσταση συνεχίζουν να αδιαφορούν.

Η ευθύνη για την δυσχερή οικονομική κατάσταση του ΟΦΗ, δεν βαραίνει την διοίκηση αλλά τους μετόχους, οι οποίοι συνεχίζουν να παραμένουν αμέτοχοι. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/5), βασικός άξονας της συζήτησης ήταν η οικονομική κατάσταση της ομάδας και η ανάγκη συγκέντρωσης ενός ποσού, το οποίο θα δοθεί στους παίκτες ως έναντι των οφειλών που υπάρχουν προς αυτούς. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς, συναντήθηκε με τους παίκτες, των οποίων η υπομονή δικαίως εξαντλήθηκε και δεσμεύτηκε ότι ένα ποσό θα έχει συγκεντρωθεί και θα τους καταβληθεί μέχρι σήμερα, Παρασκευή (11/5).

Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Πολύ περισσότερο οι παίκτες, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες έκαναν «κατάθεση ψυχής» σε κάθε αγώνα, καταφέρνοντας να πετύχουν τον στόχο και να ανεβάσουν την ομάδα στην Α’ Εθνική. Σίγουρα αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και οι μέτοχοι να αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες που τους αναλογούν.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development