ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Για το διπλό στην Άρτα

Για το διπλό στην Άρτα

image

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από την ΑΕ Καραϊσκάκης, με στόχο το διπλό που θα τον φέρει "αγκαλιά" με το πρωτάθλημα.

Η άνοδος έχει κριθεί, αλλά η πρωτιά όχι. Και σίγουρα ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει μια δύσκολη χρονιά για εκείνον με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης στην οποία αγωνίζεται ο «γνώριμος» Μακρής, ένας παίκτης που έχει αφήσει το στίγμα του στον ΟΦΗ.

Η σημερινή αντίπαλος του ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και σίγουρα το παιχνίδι δεν έχει τον χαρακτήρα του τελικού. Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν θα συμβιβαστεί με κανένα αποτέλεσμα πλην της νίκης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει πέραν των γνωστών.

Η αποστολή του ΟΦΗ είναι η εξής: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μονιάκης,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development