ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Τζώρτζογλου: ‘’Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές’’

Τζώρτζογλου: ‘’Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές’’

image

Σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου στο ξενοδοχείο Αστόρια γνωστοποίησε την συμμετοχή του στις εκλογές της ΕΠΣΗ στις 27 του μηνός.‘’ 16 χρόνια υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστώ να είμαι για άλλα τέσσερα χρόνια τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές.’’

Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Τζώρτζογλου εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να πιλοτάρει την προεδρία της ΕΠΣΗ κάνοντας εν συνεχεία γνωστά και τα ονόματα των βασικών υποψηφίων, ξεκαθαρίζοντας πως οι αλλαγές θα είναι πολλές. Επεσήμανε ότι οι υποψήφιοι είναι 40 και οι ‘’βασικοί’’ όπως τους χαρακτήρισε 11, αναφέροντας τους δέκα κρατώντας ένα όνομα για ‘’έκπληξη’’ για τη συνέχεια.

Οι 10 ‘’βασικοί’’ είναι οι:

Θεόφιλος Ασλάνης

Στέλιος Παπαδάκης

Γιώργος Στεφανουδάκης

Δημήτρης Χρονάκης

Βαγγέλης Πετούσης

Νίκος Τζώρτζογλου

Βαγγέλης Παπαγγελής

Γιώργος Κουτεντάκης

Γιάννης Σμαραγδάκης

Γιώργος Βοζικάκης

Μεταξύ αυτών ανέφερε ενδεικτικά και τα άτομα που μέχρι στιγμής απαρτίζουν τις επιτροπές ή θα είναι αναπληρωματικοί. Αυτοί είναι οι: Άννα Τυράκη, Ελένη Καμπουράκη, Γιάννη Δασκαλάκη, Γιώργο Φανουράκη, Γιάννη Νικηφόρο, Νίκο Κορνελάκη, Γιάννη Δροσίτη, Λιβέρη Παλήκαρη, Φίλιππο Βερδιάκη, Μανόλη Ξενογιαννάκη, Κώστα Αργέντη, Γιάννη Κωστάκη, Αρίστο Μπαστάκη και Παναγιώτη Φρυσούλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πήραν τον λόγο κάποιοι απ’ τους υποψήφιους στηρίζοντας με τα λόγια τους τον Νίκο Τζωρτζογλου, αισιοδοξώντας πως τα καλύτερα για την Ένωση θα έρθουν σύντομα. Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣΗ δήλωσε πως ο μοναδικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η επίτευξη της αξιοπιστίας στο ποδόσφαιρο και η επίλυση των λαθών απ’ τα προηγούμενα χρόνια.

Τελειώνοντας ο κ. Τζώρτζογλου τόνισε πως ‘’μόνο η ΕΠΣΗ με ενδιαφέρει’’ , αναφέροντας πως μόνο στηριζόμενος στις δικιές του φιλοσοφίες γύρω απ’ τον αθλητισμό θα μπορούσε να έχει μια θέση στην ΕΠΟ, κάτι που μέχρι τώρα δεν τον απασχολεί τόσο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development