ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσει ο ΟΦΗ

Αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσει ο ΟΦΗ

image

Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει στην Νεάπολη ο ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαϊου, απέναντι στην ομάδα της ΑΕΝ (Αθλητική Ένωση Νεαπόλεως).

Η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 17:00 στο στάδιο "Μελιδονιώτης", θα γίνει με σκοπό την στήριξη ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή από την Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του δίνουν μια πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει:

"Στο πλευρό ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ο ίδιος και η οικογένεια του δίνουν μια πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση του, θα βρεθεί το Σάββατο (19/5, 5μμ) ο ΟΦΗ, ο οποίος θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για αυτό το σκοπό, με την ομάδα της ΑΕΝ (Αθλητική Ενωση Νεάπολης), το οποίο θα γίνει στο στάδιο «Μελιδονιώτης».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πάντα ευαίσθητη σε τέτοιου είδους ζητήματα, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση από την ομάδα της Νεάπολης και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20) θα αγωνιστεί για αυτόν τον καλό σκοπό, ενώ θα στηρίξει και οικονομικά αυτήν την πρωτοβουλία.

Εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Αθλητικής Ενωσης Νεάπολης, για ότι έχει να κάνει με το οργανωτικό μέρος αυτής, της αξιέπαινης πρωτοβουλίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες!"

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development