ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά

image

Την απόφαση να ξεκινήσει άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά, έλαβε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο την Τρίτη (15/5).

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες που έχει η ομάδα αυτή την περίοδο.

Έχει ήδη ξεκινήσει η σχετική προεργασία πάνω στο θέμα αυτό και αναμένεται τις επόμενες μέρες, να ανακοινωθούν οι τιμές. Σημαντική έκπτωση θα έχουν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων:

"Η ομάδα χρειάζεται έσοδα το επόμενο τρίμηνο, μέχρι να ξεκινήσει να εισπράττει έσοδα από την συμμετοχή της στην Σούπερ Λίγκ» είναι το κεντρικό μήνυμα που αναδείχθηκε από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου".

Στην χθεσινή συνεδρίαση το Δ.Σ. ασχολήθηκε και με άλλα θέματα που αφορούν την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, όπως οι χορηγίες και ο προγραμματισμός εσόδων για την νέα περίοδο. Επίσης θα γίνει εντός των προσεχών ημερών μια συνεδρίαση, όπου θα είναι παρούσα επιτροπή του Δ.Σ του Ερασιτέχνη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ασχολήθηκε ακόμη και με το παιχνίδι με τη Σπάρτη, στις 27 Μαίου στο Γεντί Κουλέ, για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να γίνει μια μορφή φιέστας για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ. Στο παιχνίδι αυτό, όπως αναφέρει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, "δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα και ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο".

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development