ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Επίσημη πρόταση του Ν. Παπαβασιλείου για τις Ακαδημίες του ΟΦΗ

Επίσημη πρόταση του Ν. Παπαβασιλείου για τις Ακαδημίες του ΟΦΗ

image

Επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανάληψη των ακαδημιών ποδοσφαίρου κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκκι Παπαβασιλείου.

Το ενδιαφέρον του Νίκκι Παπαβασιλείου είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα και έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Μάλιστα την Δευτέρα (14/5) παραβρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο οποίο και ανέλυσε το πλάνο του σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου αφορά στη χρήση του τέταρτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το οποίο γίνονται ενέργειες να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, στην χρήση του τρίτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και του γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για το οποίο υπάρχει πλάνο αξιοποίησης.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει σε ανακοίνωση της:

"Για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το θέμα αυτό, ούτε έχει ληφθεί απόφαση. Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε γνωστό στο Νίκκι Παπαβασιλείου, ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς στη νέα εποχή των υποδομών, θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία Ερασιτένη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Για το σκοπό αυτό θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο διοικήσεων, αλλά και του Νίκκι Παπαβασιλείου, προκειμένου να γίνει συζήτηση για το θέμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τοποθετήθηκε σχετικά στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου και ανέφερε ότι "από την πρώτη στιγμή την έχω δεί θετικά. Ο Νίκος ξέρει τι σημαίνει ΟΦΗ, αλλά κυρίως είναι ένα άνθρωπος που λείπει από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Έχει σπουδάσει και έχει μελετήσει το αντικείμενο και μπορεί να μεταφέρει στο σωματείο μας αυτή τη δύναμη. Εύχομαι να μπορέσουμε να βγάλουμε δικά μας παιδιά, τα επόμενα χρόνια, κάτι που είναι για μένα μονόδρομος".

Με τη σειρά του ο Νίκκι Παπαβασιλείου, τόνισε ότι "είναι τιμή μου που βρέθηκα στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να καταθέσω την πρόταση μου και να αναλύσω τις σκέψεις μου στο θέμα των ακαδημιών. Από το 2009 που δούλεψα προπονητής στην ομάδα, είχα δώσει το πλάνο μου πάνω σε αυτό. Η θέση μου ήταν πάντα, ότι η ομάδα πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες για να είναι βιώσιμη. Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ και έχουμε στόχο να δουλέψουμε επαγγελματικά. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου".

Στην πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου, όπως διευκρίνησε ο ίδιος, δεν υπάρχει όπως είχε δημοσιοποιηθεί η διεκδίκηση ποσού από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε περίπτωση που επιλεγεί κάποιος παίκτης από την ακαδημία για να γίνει επαγγελματίας, στην πρώτη ομάδα.

Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, στην συζήτηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον παλαίμαχο άσο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development