ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ανδριαδάκης: "Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο"

Ανδριαδάκης: "Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο"

image

Ο Νίκος Ανδριαδάκης, εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ομάδας, αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ, ofi1925.gr, στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα δώσει ο ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (19/5, 17:00) στην Νεάπολη, απέναντι στην τοπική ομάδα.

"Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι και η ανθρωπιά, που πρέπει να στέλνει  ο σύλλογος, ως ηχηρό μήνυμα σε κάθε ευκαιρία. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Όλος ο ΟΦΗ θα στηρίξει αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία. Η ομάδα, ο κόουτς, οι παίκτες και όσοι φίλαθλοι μπορέσουν, να είναι εκεί. Από την πρώτη στιγμή η ομάδα του ΟΦΗ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων της Νεάπολης, για να βοηθήσει για αυτό το σκοπό", υποστήριξε ο Νίκος Ανδριαδάκης, ο οποίος έχει αναλάβει όλο το βάρος της οργάνωσης του φιλικού.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους από το Λασίθι που θα φιλοξενήσουν την ομάδα μας στο περιθώριο του αγώνα" ανέφερε ακόμη ο κ. Ανδριαδάκης.

Το παιχνίδι γίνεται με στόχο την οικονομική  ενίσχυση ποδοσφαιριστή της περιοχής, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Τα έξοδα νοσηλείας είναι πολύ μεγάλα, για την οικογένεια του και στην περιοχή υπάρχει μια κινητοποίηση για την ευαισθητοποίηση όλων προκειμένου να συνδράμουν για το σκοπό αυτό. Το κόστος  του εισιτηρίου του αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και της ΑΕΝεάπολης, η οποία φέτος κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τον ιερό αυτό σκοπό.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί  το Σάββατο το πρωί με το λεωφορείο της ομάδας, στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα γευματίσει στο εστιατόριο «Αμμούδι» και μετά θα ξεκουραστεί για μερικές ώρες στο ξενοδοχείο «Ερμής», πριν αναχωρήσει για τη Νεάπολη, για το φιλικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα της ΑΕ Νεάπολης θα παραθέσει δείπνο στην αποστολή του ΟΦΗ σε εστιατόριο της περιοχής.


 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
5.00
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development