ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | "Εχει μπεί μια τάξη σε υποθέσεις και εκκρεμότητες"

"Εχει μπεί μια τάξη σε υποθέσεις και εκκρεμότητες"

image

Συνέντευξη τύπου έδωσαν το πρωί της Πέμπτης (24/5) τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, σχετικά με διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενόψει της λήξης της αγωνιστικής χρονιάς.

Βασικοί άξονες της συνέντευξης ήταν η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά και όλα όσα έχει πράξει η διοίκηση το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπαν τα μέλη της διοίκησης  στη συνέντευξη τύπου:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, δήλωσε: "Η σημερινή συνάντηση γίνεται με αφορμή την προπώληση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα περίοδο, αλλά και να αναφερθούμε σε τρέχοντα θέματα της ομάδας. Θέλουμε να υπάρχει μια αμεσότητα με τον κόσμο και συχνή ενημέρωση. Σε αυτούς τους μήνες έχουν γίνει πολλά στην ομάδα. Έχει μπεί μια τάξη σε υποθέσεις και εκκρεμότητες. Τόσο με το δημόσιο, όσο με ποδοσφαιριστές. Σήμερα είναι τακτοποιημένα ή διακανονισμένα τα πάντα. Έχουν πληρωθεί παίκτες του παρελθόντος με αρκετά χρήματα. Γλυτώσαμε ποινές και με λίγα χρήματα ακόμη, κλείνουμε όλους τους παίκτες απο τα παλιά. Υπάρχει ρύθμιση σε εφορία και ΙΚΑ και γενικά υπάρχει μια τάξη, για την οποία μόνο εμείς ξέρουμε με τι κόπο, το καταφέραμε αυτό. 'Ολο αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε και με τα παιδιά που είναι σήμερα στην ομάδα και την ανέβασαν γιατί δεν το αξίζουν να φύγουν για διακοπές χωρίς χρήματα. Πρέπει να τους ικανοποιήσουμε.

Έχουν δοθεί πολλά χρήματα στα παλιά και μπορώ να πώ ότι αν είχαμε αυτά τα χρήματα για να τα διαθέσουμε στους παίκτες, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στο να βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα που δόθηκαν, βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Είναι μέτοχοι, είναι εν δυνάμει μέτοχοι που έχουν συμμετάσχει στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μόλις αυτή πιστοποιηθεί θα είναι μέτοχοι, είναι απλοί φίλοι της ομάδας, που μας διευκόλυναν σε κρίσιμες στιγμές που κινδυνεύαμε να χάσουμε προθεσμίες.

Αυτή η συσπείρωση, έχει φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς. Χρειαζόμαστε και την βοήθεια των φιλάθλων, μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας που είναι έτοιμα προς διάθεση στον κόσμο. Αυτά τα χρήματα που περιμένουμε να εισπράξουμε είναι σημαντικά σε μια νεκρή περίοδο εισπράξεων.

Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με τη Σπάρτη. Δεν πανηγυρίζουμε για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, απλά είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Αλλά και ανακουφισμένοι. Θα χαρούμε, θα διασκεδάσουμε, αλλά από την επόμενη μέρα μας περιμένει πολύ δουλειά. Έχουμε ήδη ξεκινήσει, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες".

Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καζανάκης, τόνισε: "Σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η ομάδα βρίσκεται εκεί που αξίζει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα παιδιά που ανέλαβαν την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Έφεραν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο ρόλο. Πέρασαν πολλά. Εμείς κάποιοι παλιοί τους βοηθήσαμε. Εκτός από το αγωνιστικό, που οι προπονητές και οι παίκτες υπερέβαλλαν εαυτούς, το ίδιο έκαναν και τα παιδιά που μπήκαν μπροστά από το Πρωτοδικείο και θα τα γράψει η ιστορία του ΟΦΗ. Φτάσαμε όλοι μαζί εκεί που έπρεπε να φτάσει η ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους μετόχους, που υπήρχαν στην ομάδα μέχρι σήμερα και αυτούς που θα υπάρξουν αύριο.

Στο δικό μου τομέα, που είναι δύσκολος, μη νομίζετε ότι είναι εύκολη η αποστολή μου. Μεγάλη συμβολή για να βελτιωθούν οι συνθήκες στον ΟΦΗ, μπορούν να παίξουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Για μένα είναι πρωτόγνωρο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να μη γεμίζει το γήπεδο. Τα έσοδα αυτά από τα εισιτήρια του γηπέδου, μας βοηθάνε να καλύψουμε τρύπες. Για αυτό από τη μεριά μου, παρακαλώ τον απλό φίλαθλο, να είναι κοντά μας και αυτήν την Κυριακή. Με τη φωνή τους και την οικονομική τους συμμετοχή θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε κάποια πράγματα.

Κανένας παίκτης δεν πρέπει να φύγει με άδεια τσέπη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να φύγουν χαρούμενοι οι παίκτες. Θα προσπαθήσουμε αυτά τα παιδιά να είναι κοντά μας και του χρόνου. Στα χέρια μας, εγώ και ο πρόεδρος, έχουμε μια επιθυμία από τον προπονητή μας Νίκο Παπαδόπουλο, για κάποιες ανανεώσεις και κάποιες αποδεσμεύσεις. Τις ακολουθούμε πιστά. Δεν θα χαλάσουμε το χατίρι στον προπονητή. Θα κρεμάσουμε όμως το καλάθι, εκεί που φτάνει το χέρι μας. Προσπαθώ να κλείσω τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις. Οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα είναι μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα, έχει τα φόντα και του χρόνου να φτάσει εκεί που πρέπει".

Ο Μανόλης Γουρνιεζάκης, εκπρόσωπος του τμήματος μάρκετινγκ της  ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πρώτη φορά είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς να ανακοινώσουμε τα διαρκείας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη φάση. Υπάρχει ένα πλάνο προνομιακής τιμής για την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τη θύρα, μέχρι τις 15 Ιουνίου.

-Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ευρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.

-Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.

-Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.

-Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.

-Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.

-Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.

Για τις θύρες 4 και 5 θα γίνει μια συζήτηση με τους οργανωμένους φιλάθλους, σε ότι αφορά την τιμή. Ενώ για τη θύρα 6 υπάρχει η σκέψη να αξιοποιηθεί για μαθητές και αθλητές.

Ακόμη, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα ισχύσει τη νέα περίοδο για το γήπεδο του ΟΦΗ, υποχρεωτικά.

Επίσης, θα υπάρχουν τουρνικέ σε όλες τις θύρες και η ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις με εταιρεία.

Θα γίνει το επόμενο διάστημα, επίσημη παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Θα τοποθετηθούν ταμπέλες led και πιθανότατα και ένας φωτεινός πίνακας.

Η προνομιακή τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, θα ισχύσει και για τους παλιούς κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν την θέση τους , μέχρι τις 15 Ιουνίου. Διαφορετικά θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 4 Αυγούστου, αλλά όχι στη προνομιακή τιμή".

Ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δημήτρης Αποστολάκης, ανέφερε: "Απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι της Κυριακής. Για μια λιτή γιορτή, αλλά να στείλουμε μηνύματα ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκ και βάζει τέλος σε τρία δύσκολα χρόνια. Υπάρχει και αγωνιστικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί η ομάδα πρέπει να κερδίσει και να κατακτήσει τον τίτλο.

Καλώ όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να μαζέψουμε κάποια χρήματα για να καλύψουμε άμεσες υποχρεώσεις".

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σπάρτη και τα εισιτήρια διαρκείας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι: "Δεν ισχύει ότι περιμένουμε τα εισιτήρια της Κυριακής και τα διαρκείας για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις μας. Αυτό δεν ισχύει. Η ομάδα χρειάζεται αρκετά χρήματα. Εμεις ζητάμε τη συμβολή του κόσμου. Ετσι πρέπει να είναι στη δομή που είναι η ομάδα σε αυτή τη φάση. Δεν υπάρχει το μεγάλο αφεντικό. Ολοι μας, πρέπει να βοηθήσουμε. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εμείς απλά ζητάμε τη συμβολή του κόσμου σε αυτό.

Η ομάδα προετοιμάζεται, θα γίνουν έργα στο γήπεδο, κλείνουμε την προετοιμασία και πολλή δουλειά για το καλοκαίρι και έξοδα. Ετσι και αλλιώς η ομάδα θα χρειαστεί χρήματα. Με το εισιτήριο διαρκείας, δίνουμε τη δυνατότητα και ένα τρόπο σε αυτόν που θέλει και μπορεί να βοηθήσει".

Για την συμμετοχή παλιών και νέων μετόχων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Καζανάκης, τόνισε ότι: "Από αυτήν την ομάδα δεν περισσεύει κανείς. Εχουμε πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που πριν από τρία χρόνια κράτησαν όρθιο τον ΟΦΗ. Δεν αποκλείουμε κανένα. Οποιος θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή. Οσοι έβαλαν χρήματα το έκαναν, για να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν περισσεύει κανείς λοιπόν. Είτε παλιός, είτε νέος μέτοχος. Μακάρι να έρθουν όλο και περισσότεροι κοντά. Ολοι έχουν βοηθήσει".

Από την πλευρά του ο κ. Αλετράς, ανέφερε σχετικά: "Φέτος λόγω της Σούπερ Λίγκ, είναι πιο εύκολο να φτιάξουμε ένα οικονομικό πλάνο. 'Ετσι είναι πιο εύκολο για ένα μέτοχο, να συμμετάσχει. Αυτό το πλάνο θα το παρουσιάσουμε στους μετόχους και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βοηθήσουν, σε ένα καθαρό πλάνο".

Για το άνοιγμα της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι: "Είναι διαχειρίσιμο και είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τον Ιανουάριο".

Αναφορικά με τις ανανεώσεις παικτών, ο κ. Καζανάκης, ανέφερε ότι: "Μιλάμε κάθε μέρα με το Νίκο (Παπαδόπουλο). Αγαπάει τα παιδιά και έχει ηθική υποχρέωση να τα κρατήσει. Αυτά που θέλει να κρατήσει, πιστεύω ότι θα τα κρατήσει. Όπως με τον Μπολάκη, που έκανε τόσο καλό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα τα κλείσουμε τα παιδιά. Υπολογίζουμε ότι θα κάνουμε περίπου 4 καλές μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά, ίσως χρειαστούμε ένα-δυο δανεικούς από κάποιες ομάδες και νομίζω θα καλυφθούμε. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει. Τα παιδιά που έφεραν την ομάδα εδώ, δεν θα τα αδικήσουμε".

Για την προετοιμασία της ομάδας ο κ. Αλετράς, δήλωσε"Εξετάζουμε προσφορές, μπορεί να γίνει εντός Ελλάδος ή εκτός Ελλάδος. Θα το δούμε".

Σχετικά με την αδειοδότηση, ανέφερε: "Είμαστε σε καλό επίπεδο. Εχουμε σχεδόν ανέβει το βουνό".

Όσον αφορά τη συνεργασία με τη NOVA, ο κ. Αλετράς, τοποθετήθηκε, λέγοντας: "Πετύχαμε αυτό που διαπραγματευτήκαμε. Είναι μια καλή συμφωνία, σε σχέση με το συμβαίνει σήμερα".

Τέλος, για τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής, ανέφερε ότι: "Η μόνη λύση είναι να συνεργαστούμε με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Θα γίνει μια στενή συνεργασία, πάνω σε αυτό, όπως έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή".

 

Πηγή φωτογραφίας: ofi1925.gr

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development