ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Γ Εθνική

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Γ Εθνική

image

Μπορεί τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική να ολοκληρώθηκαν, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό οι ομάδες που θα δώσουν το παρόν στην Football League. Πιο συγκεκριμένα από τον 1ο όμιλο είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Ηρακλής και ο Βόλος έχουν πάρει το εισιτήριο για την Β Εθνική. Στον 2ο όμιλο τα πράγματα χλομιάζουν. Και αυτό διότι η μόνη ομάδα που νοιώθει σίγουρη είναι ο Αήττητος Σπάτων. Η ομάδα από τα Σπάτα τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους.

Στην 2η θέση είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας με 9 πόντους και εδώ μπαίνει ο αστερίσκος. Και αυτό διότι η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ(με υπαιτιότητα της ομάδας από την Αμαλιάδα) με αποτέλεσμα η άνοδος να είναι στον αέρα. Και αυτό γιατί εάν το παιχνίδι καταλήξει με 0-3 στα χαρτιά υπέρ του Ηροδότου(που είναι το πιο πιθανό σενάριο) τότε ο Ηρόδοτος θα φτάσει στους 7 πόντους. Δηλαδή 2 βαθμούς λιγότερους από την ομάδα της Αμαλιάδας.

Εάν για ότι έγινε στον συγκεκριμένο παιχνίδι αφαιρεθούν έστω και 2 βαθμοί από τον Αστέρα, τότε οι 2 ομάδες θα έχουν από 7 βαθμούς, με τον Ηρόδοτο να έχει το πάνω χέρι καθώς θα έχει 2 νίκες. Έτσι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα που θα πάρει την άνοδο θα είναι ο Ηρόδοτος.

Εάν η Kρητική ομάδα πάρει το παιχνίδι, αλλά δεν υπάρξει αφαίρεση βαθμών για τον Αστέρα, τότε η ομάδα της Αμαλιάδας θα πανηγυρίσει την άνοδο. Η μόνη ομάδα που δεν έχει πιθανότητες για άνοδο είναι ο Εθνικός, ο οποίος βρίσκεται στους 6 πόντους.

Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη όπου και θα βγει η απόφαση από την ΕΠΟ προκειμένου να υπάρξει η οριστική βαθμολογία.

Η βαθμολογία:

1)Αήττητος Σπάτων 11

2)Αστέρας Αμαλιάδας 9*

3)Εθνικός 6

4)Ηρόδοτος 4*

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development