ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παπαδόπουλος: "Είμαστε άξια πρώτοι"

Παπαδόπουλος: "Είμαστε άξια πρώτοι"

image

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ: "η χρονιά τελείωσε όμορφα, αυτή η χαρά που υπάρχει στους παίκτες και στον κόσμο είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Σημασία έχει ότι βγήκαμε πρώτοι και άξια. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κατακτήσαμε δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή. Συγχαρητήρια σε όλους! Πρέπει να πω ένα μαγάλο ευχαριστώ σε όλους, καθώς χωρίς την βοήθεια τους δεν θα είχαμε φτάσει εδώ".

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, τόνισε πως: "η επόμενη μέρα έχει προχωρήσει αρκετά για εμάς. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει καλά με τις ανανεώσεις και ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα με γνώση και σύνεση, η οποία θα είναι ανταγωνιστική στην Super League. Εύχομαι να έχουμε τέτοιες χαρές, όχι ανόδου αλλά υψηλότερου επιπέδου".

"Ποτέ να μην τα παρατάς. Οι νικητές ποτέ δεν τα παρατούν και αυτοί που τα παρατούν, ποτέ δεν νικούν", ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

"Είναι λίγο δύσκολο να πανηγυρίζω με τον ΟΦΗ για την επιστροφή του. Έτσι το φανταζόμουν, να πάρουμε το πρωτάθλημα και αυτό που σκεφτόμουν ήταν να πάει το κύπελλο στην θέση του Μίστερ".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development