ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Ανατροπή με Κάιπερς

Ανατροπή με Κάιπερς

image

Ενώ τα είχαν βρει σε όλα ΑΕΚ και Εργοτέλης για τον Βέλγο, ο ίδιος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της "ένωσης".

 

Και ξαφνικά να που όλα ανατράπηκαν. Η κλεισμένη μεταγραφή του Κάιπερς στην ΑΕΚ ναυάγησε καθώς ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της χώρας του ξεκαθάρισε πως του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Βέλγος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε.» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την άρνηση του να πάρει μεταγραφή στην «ένωση»

Δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του παίκτη που με την σειρά του τόνισε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει.»

Δεν αποκλείεται με αυτήν την εξέλιξη ο Ολυμπιακός να κάνει κρούση για τον παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση Κάιπερς θα έχει πολύ «ζουμί» ακόμα…

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development