ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την φιλοξενία στο Λασίθι

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την φιλοξενία στο Λασίθι

image

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί όλους εκείνους που συνέβαλαν στην ζεστή φιλοξενία της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Νεαπόλεως, που έγινε το Σάββατο 19 Μαϊου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς, το κοινό του Λασιθίου για την θερμή συμπαράσταση στην ομάδα μας και την άψογη φιλοξενία, στο πρόσφατο φιλανθρωπικό φιλικό, με την ΑΕΝεάπολης, στο οποίο και συμμετείχε.

Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες ενέργειες για ιερό σκοπό, σε όλες της περιοχές της Κρήτης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε ακόμη, να ευχαριστήσει τους ξενοδόχους, που φιλοξένησαν την αποστολή της ομάδας μας και την έκαναν να νοιώσει σαν το σπίτι της.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί τους :

-Γιώργο Πελεκανάκη, διευθυντής ξενοδοχείου Mirabello beach&village , Hermes Hotel, Coral Hotell.

-Παναγιώτη Αλμυράντη, διευθυντής ξενοδοχείου DAIOS COVE.

-Nίκο Καλλέργη, διευθυντής ξενοδοχείου, Porto Elounda Mare.

-Γιώργο Ανδριαδάκη, Γιάννη Δήμα, Γιώργο Μαρή, ιδιοκτήτες του Αμμούδι club-restaurant.

Η οικογένεια του Γιώργου, του νεαρού ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, που είχε σοβαρό τροχαίο και δίνει μάχη σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή της: "Οι ειδικοί μας μάθανε ότι ο αθλητισμός ωφελεί πολλαπλά τους αθλούμενους. Η δική μας Α.Ε.Ν. και ο δικός μας Ο.Φ.Η. , επιπλέον, αποδεικνύουν ξανά ότι ο αθλητισμός ωφελεί και τους συμπολίτες μας, συνδράμοντας τους ουσιαστικά και αποφασιστικά, όταν εκείνοι το έχουν ανάγκη. Η συνδρομή είναι υλική, ηθική αλλά και συναισθηματική".

 

"Η οικογένεια του Γιώργου Π.  βαθιά συγκινημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη σας, σας ευχαριστεί πολύ. Σας εύχεται με την μέγιστη δυνατή θέρμη να υγιαίνετε και να εξακολουθήσετε την πολύτιμη προσφορά σας στον άνθρωπο και τον πολιτισμό".

"Ο αθλητισμός, έχει τη δύναμη να προσφέρει στην κοινωνία και εμείς σαν ΟΦΗ θα το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία" καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development