ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Τέλος από τον ΟΦΗ ο Μονιάκης

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Μονιάκης

image

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΟΦΗ ο Μανόλης Μονιάκης, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη χρονιά.

Στον ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και έχουν προχωρήσει σε αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων παικτών, που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας. Εκτός όμως από αυτούς που παραμένουν στην ομάδα, υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι θα αποχωρήσουν.

Ένας από αυτούς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανόλης Μονιάκης. Ο 29χρονος αμυντικός ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την νέα αγωνιστική χρονιά και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για πρώτη φορά το 2006 και παρέμεινε μέχρι το 2010, οπότε και πήρε μεταγραφή για τον ΟΣΦΠ. Την χρονιά 2010-2011 παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΣΦΠ στην Κέρκυρα και στο τέλος της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στον ΟΦΗ, μέχρι και το 2015. Από τότε και για τα επόμενα δυο χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛ, πριν επιστρέψει για άλλη μια φορά στον ΟΦΗ.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development