ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Και δεύτερη γυναικεία ομάδα ο Εργοτέλης

Και δεύτερη γυναικεία ομάδα ο Εργοτέλης

image

Στη δημιουργία μιας ακόμα γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία θα μετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, προχώρησε ο Εργοτέλης.

Η ομάδα αυτή θα είναι ουσιαστικά ο "προθάλαμος" για την πρώτη ομάδα, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία. Η πρώτη συγκέντρωση της νέας αυτής ομάδας, η οποία δημιουργήθηκε λόγω των πολλών εγγραφών που υπήρξαν εσχάτως, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (31/8) το απόγευμα.

Μάλιστα η διοίκηση του Εργοτέλη με αφορμή τη δημιουργία της δεύτερης γυναικείας ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: "Ο Γ.Σ. Εργοτέλης θα συμμετέχει με ακόμα μια γυναικεία ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ. Εκτός από την πρώτη ομάδα που αγωνίζεται αδιάλειπτα στην Α’ Εθνική κατηγορία ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με μια πιο νεανική (από 12 ετών και πάνω) ομάδα στην Γ’ κατηγορία της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε λόγω των πολλών εγγραφών που έχουν γίνει στα γυναικεία τμήματα υποδομής του Εργοτέλη. Η συγκεκριμένη ομάδα θα λειτουργήσει ως προθάλαμος της πρώτης ομάδας που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική με σκοπό να είναι πιο ομαλή η μετάβαση και η ένταξη των νεαρών αθλητριών στο κορυφαίο επίπεδο.

Σήμερα το απόγευμα η ομάδα που θα συμμετέχει στην Γ’ Κατηγορία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development