ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Θέλει πίσω τον Εργοτέλη με τους δικούς του όρους

Θέλει πίσω τον Εργοτέλη με τους δικούς του όρους

image

Ο Γιώργος Βρέντζος με τοποθέτηση του στα social media, εξέφρασε την θέληση του να επαναδραστηριοποιηθεί στα διοικητικά του Εργοτέλη

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των κιτρινόμαυρων, στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι είναι έτοιμος ''οικονομικά και ψυχολογικά''. να κάνει επίσημη πρόταση στον Μάγκεντ Σάμι ενά παράλληλα θέτει και όρους!! για την επιστροφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή όλα τα χρόνια που ασχολήθηκα διοικητικά με τον Εργοτέλη, είτε ως εξωδιοικητικός παράγοντας (2013-15) είτε ως πρόεδρος (2016-17), πάντα ό,τι είχα να πω το έλεγα δημόσια, χωρίς φόβο αλλά με πάθος (και χωρίς να υπολογίζω τις όποιες συνέπειες - θετικές ή αρνητικές - στην εικόνα μου, στις "συμμαχίες", στα σχέδια μου κλπ.), θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσω δημόσια τα σχέδια μου για τον Εργοτέλη, απευθυνόμενος πρώτα και πάνω απ' όλα στον κόσμο της ομάδας.

Δηλώνω λοιπόν υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι είμαι πλέον απόλυτα έτοιμος, οικονομικά και ψυχολογικά, να επιστρέψω στον Εργοτέλη και γενικότερα στο ποδόσφαιρο.

Η επιθυμία μου είναι ν' αναλάβω τις τύχες της ΠΑΕ ως το απόλυτο αφεντικό, με αποκλειστικό στόχο την άμεση άνοδο στην υψηλότερη δυνατή κατηγορία (ανάλογα με την όποια αναδιάρθρωση).

Δεν μ' ενδιαφέρει πόσα θα είναι τα εγγυημένα έσοδα τη νέα σεζόν, με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, πόσες ομάδες και σε ποιά κατηγορία θ' ανέβουν, ποιοί θα είναι οι αντίπαλοι μας κλπ. Και μηδέν να είναι τα έσοδα και ένας μόνο ν' ανέβει και την Μπαρτσελόνα που λέει ο λόγος να έχουμε αντίπαλο, ο στόχος θα είναι ένας και μοναδικός:

Η ΑΝΟΔΟΣ!

Μια άνοδος που θα συνδυαστεί με την παράλληλη περαιτέρω ανάπτυξη κι εκμετάλλευση των ακαδημιών του Συλλόγου, στα πλαίσια της πλήρους αποκατάστασης των σχέσεων της ΠΑΕ με τον "Ερασιτέχνη", με αλληλοσεβασμό και δίκαιη κι επικερδής και για τις δύο πλευρές συνεργασία.

Απαραίτητη προυπόθεση για την ανάληψη από μέρους μου των ηνίων της ΠΑΕ είναι ο νυν ιδιοκτήτης να την παραδώσει καθαρή από χρέη και χωρίς καμία οικονομική απαίτηση, όπως ακριβώς την παρέλαβε (όπως ακριβώς του την παρέδωσα). Οτιδήποτε έχει πληρώσει και αφορά την περσινή χρονιά στη Γ' Εθνική θα του καταβληθεί άμεσα, αλλά τίποτα περισσότερο. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να πάρει μαζί του οποιαδήποτε περιουσιακό στοιχείο έφερε στην ομάδα (π.χ. Κάιπερς, Έφορντ κλπ), αλλά σε καμία περίπτωση παίκτη προερχόμενο από τις ακαδημίες του Συλλόγου (π.χ. Ιατρούδης).

Δυστυχώς η επιστροφή μου στον Εργοτέλη δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα δεχτεί ν' αποχωρήσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, ειδικά τώρα που προσβλέπει στα αυξημένα έσοδα λόγω της πιθανής αναδιάρθρωσης. Ελπίζω όμως ότι ως έξυπνος επιχειρηματίας θα καταλάβει ότι από τη στιγμή που δεν έχει σοβαρό πλάνο κι όραμα για τον Εργοτέλη (όπως είναι φανερό από πολλά πράγματα), η παραμονή και περαιτέρω επένδυση του θα αποβεί μελλοντικά επιζήμια γι' αυτόν (όπως ακριβώς και με την Ληρς η οποία πρόσφατα τελικά χρεοκόπησε).

Ελπίζω επίσης ότι ο κόσμος του Εργοτέλη, παρότι δεν έχει τη δυναμική για ν' ασκήσει πίεση όπως συμβαίνει σε άλλες ομάδες, θα με στηρίξει έμπρακτα και θα εκφράσει με κάθε δυνατό - κόσμιο - τρόπο την επιθυμία του για επιστροφή μου (αναλογιζόμενος ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε από την αρχή δηλώσει ότι φεύγει όταν οι φίλαθλοι δεν τον θέλουν όπως επίσης κι ότι όταν φύγει δεν θ' αφήσει χρέη).

Τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσω με τον Μάγκεντ Σαμί προκειμένου να του καταθέσω μια επίσημη πρόταση. Αν όλα πάνε καλά και δεχτεί ν' αποχωρήσει βάσει των παραπάνω όρων μου, είμαι έτοιμος ν' αναλάβω άμεσα και να ξεκινήσω τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Αν δεν δεχτεί, θα πρέπει τόσο εγώ όσο κι όσοι πιστεύουν σε μένα να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι ο Εργοτέλης θα έχει οριστικά, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, τελειώσει παραγοντικά για μένα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται)..»

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
4.00
Sporfm

Powered by IT Development