ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Βασικός άξονας η αδειοδότηση

Βασικός άξονας η αδειοδότηση

image

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεδρίασε την Δευτέρα (4/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της αδειοδότησης, καθώς στόχος της κρητικής ΠΑΕ είναι να καταθέσει έναν αξιόπιστο φάκελο, μέχρι τις 18 Ιουνίου, οπότε και λήγει η προθεσμία.

Στην συνεδρίαση έγινε λόγος και για θέματα που αφορούν τις ομάδες Κ15, Κ17, Κ20 αλλά και σχετικά με τις εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει, τόσο στο ΒΑΚ όσο και στο "Γεντί Κουλέ", ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ και υπεύθυνο μεταγραφών, Κ. Καζανάκη, για τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που έχουν πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, σχετικά με όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ.:

"Η προετοιμασία που κάνει ο ΟΦΗ για την κατάθεση ενός αξιόπιστου φακέλου αδειοδότησης, μέχρι τις 18 Ιουνίου, που εκπνέει η προθεσμία από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε τη Δευτέρα (4/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στον ΟΦΗ, επικρατεί ικανοποίηση, για την δουλειά που έχει ήδη γίνει στο θέμα αυτό, σε όλες τις προυποθέσεις που απαιτούνται.

Στόχος του ΟΦΗ, είναι ένας πλήρης φάκελος, για την συμμετοχή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ και προς αυτήν την κατεύθυνση, επικεντρώνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε ακόμη με τα παρακάτω θέματα:

-Θέματα που αφορούν την οργάνωση της προετοιμασίας της ομάδας.

-Θέματα που αφορούν την οργάνωση και στελέχωση των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15, που θα είναι υπο τη σκέπη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τη νέα περίοδο.

-Θέματα που αφορούν εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει σε Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και Γεντί Κουλέ, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ τη νέα περίοδο.

-Ο επικεφαλής της επιτροπής μεταγραφών Κώστας Καζανάκης, ενημέρωσε για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, με βάση το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development