ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Β. Κουτσιανικούλης: "Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ"

Β. Κουτσιανικούλης: "Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ"

image

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr, σχετικά με την απόφαση του να παραμείνει στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι καλύτερη από την φετινή.

"Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ. Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθα πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε".

Αναφερόμενος στη νέα περίοδο με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, τόνισε: "Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα".

Για τη φετινή χρονιά με τον ΟΦΗ δήλωσε ότι "ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ".

Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Όπως είπε "τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!".

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development