ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

image

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σύμφωνα με την οποία μέσα σε 10 μέρες έχουν πωληθεί περισσότερα από 200 εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τις εκπτωτικές τιμές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου. Σε λιγότερο από δέκα μέρες, που έχουν γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν φύγει πάνω από 200 εισιτήρια διαρκείας που αφορούν, τη νέα περίοδο και την συμμετοχή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Καθημερινά, από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, φίλοι της ομάδας, σπεύδουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και είτε να ανανεώσουν την θέση τους (οι παλιοί κάτοχοι), είτε να πάρουν νέα θέση, οι νέοι κάτοχοι.

Για τους παλιούς κατόχους, υπενθυμίζεται, ότι μέχρι 15 Ιουνίου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους, με την τιμή έκπτωσης που έχει ανακοινωθεί. Διαφορετικά θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης με την κανονική τιμή, μέχρι 4 Αυγούστου. Από εκεί και μετά, τα εισιτήρια διαρκείας, θα διατίθενται ελεύθερα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας, που προσέρχονται στα γραφεία για να ανανεώσουν ή να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, ότι είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4,5,6 θα υπάρξει άμεσα σχετική ανακοίνωση".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development