ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ της Σύρου

Συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ της Σύρου

image

Παρών στη μεγάλη γιορτή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018», που ξεκινά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μήνα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Ναυτικός Ομιλος πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε όλα τα αγωνίσματα (Τεχνικό Ομαδικό, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο, Σόλο), διεκδικώντας την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τα εξής κορίτσια: Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Τουσισβίλι και Χατζησωτηράκη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, με τη στήριξη του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Πρόκειται για το 9ο από τα 10 μίτινγκ της σειράς από τα οποία προκύπτει ειδική βαθμολογία (Ranking) που μεταξύ άλλων προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους πέντε πρώτους σε κάθε αγώνισμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί το παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «η Καλλιπάτειρα» για την ευγενική χορηγία του στην αποστολή των κοριτσιών.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development