ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Έξι ποδοσφαιριστές μείων...ο Εργοτέλης

Έξι ποδοσφαιριστές μείων...ο Εργοτέλης

image

Ο περσινός βασικός κορμός του Εργοτέλη αρχίζει να καταρέει με άλλους δύο ''πυλώνες'' της ομάδας και ακόμη τέσσερις να αποτελούν παρελθόν, μετά τον αποχαιρετισμό του Νικολακάκη.

Ο λόγος για τους Σταμόπουλο και Σταματάκο, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τελικά όπως στην αρχή λεγόταν. Οι δύο 26χρονοι μεσοεπιθετικοί της ομάδας καθυστέρησαν υπερβολικά να ξεκαθαρίσουν το τοπίο του δρόμου που θέλουν να χαράξουν και αναμένοντας άλλες προτάσεις από ομάδες της Super League, οι ιθύνοντες του Εργοτέλη δεν μπορούσαν να περιμένουν με αποτέλεσμα να τους αποδεσμεύσουν.

Μαζί με τους δύο παραπάνω, ακόμη τέσσερις αντίκρισαν την πόρτα της εξόδου, λόγω της λήξης των συμβολαίων τους. Ο Κούρτι, Κυριακίδης, Κυλιανίδης και Λαδάς δεν θα αγωνίζονται με τα κιτρινόμαυρα την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο ένας εκ των έξι ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν, ο Τζέιμς Σταμόπουλος έκανε δηλώσεις με τις οποίες ευχαρίστησε την ομάδα, ευχόμενος τα καλύτερα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εργοτέλη για το γεγονός ότι με επέλεξε να είμαι μέλος της για ένα χρόνο. Αποτελεί ένα υγιείς σωματείο, μέσα στο οποίο ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να δουλέψει χωρίς να τον απασχολούν άλλες έγνοιες, γεγονός που σπανίζει στις μέρες μας.Θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά στους κ.κ. Τουτζιάρη και Λαμπράκη καθώς ήταν πάντα δίπλα μας. Επίσης στους κ.κ. Γκώνια και Μαυραγάννη ο οποίοι έχουν μου έδειξαν απόλυτα εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή που τους γνώρισα, κθως επίσης και σε όλο το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που ήταν δίπλα μας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα καταφέρναμε να δημιουργούσε ένα πολύ καλό σύνολο.Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι στο Εργοτέλη να επιτύχει τους στόχους τους.»

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development