ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Η θέση Κουκουλάκη για το συμβάν στο Παγκρήτιο

Η θέση Κουκουλάκη για το συμβάν στο Παγκρήτιο

image

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης με επιστολή του, παίρνει θέση για το συμβάν που έγινε μεταξύ αυτού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Με αφορμή δημοσίευμα για το συμβάν μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η, το οποίο αβασάνιστα και χωρίς να ζητηθεί η δική μου άποψη για το περιστατικό, αναπαρήγαγε μερίδα  του τύπου, και το οποίο  θίγει κατά τρόπο βάναυσο την τιμή , την υπόληψη και την προσωπικότητά μου , προς αποφυγή κάθε προσπάθειας δημιουργίας εσφαλμένων συμπερασμάτων και εντυπώσεων , αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω τα κάτωθι :
 
Ένας έντονος διάλογος  που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η., σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως  «λεκτική επίθεση» και «απόπειρα χειροδικίας».
 
Γνωστοποιώ  προς πάσα κατεύθυνση , ότι όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνιστούν κατάφωρη διαστρέβλωση της αλήθειας.
 
Είμαι πεπεισμένος  ότι κάποιοι  δεν θα σταματήσουν  να προκαλούν, να γνωρίζουν όμως  ότι στο εξής  για οτιδήποτε ψευδές , συκοφαντικό , δυσφημιστικό και προσβλητικό έχει διατυπωθεί ή θα διατυπωθεί σε βάρος εμού του ιδίου και της επαγγελματικής μου ιδιότητας , θα κληθούν να το αποδείξουν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.
 
Το από μηνών υλοποιούμενο σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν πρόκειται να με αποπροσανατολίσει.

Με τιμή,

Κουκουλάκης Μιχάλης

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development