ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Θετικά νέα προς το παρών στον Ηρόδοτο

Θετικά νέα προς το παρών στον Ηρόδοτο

image

Οι εξελίξεις στον Ηρόδοτο παραμένουν στάσιμες αλλά σύντομα θα υπάρχουν πιθανόν θετικά νέα.

Η ''νεκρή'' αυτή περίοδος στον Ηρόδοτο λόγω του ότι παίχτες, προπονητές και εξωγενής παράγοντες απολαμβάνουν προς το παρών τις καλοκαιρινές διακοπές τους, δεν φέρνει κάποια ουσιώδης εξέλιξη πέρα απ' αυτές που έχουν γίνει ήδη γνωστές.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα και δηλώσεις του ίδιου, το τελευταίο διάστημα ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να εμπλακεί στα ''κοινά'' του συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες και ιδίως μετά την γιορτή που ετοιμάζει η ομάδα την Δευτέρα (25/6), με τα ''Στρατάκια'' αναμένεται να υπάρξει ακόμη και συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Αν όχι τότε, σίγουρα θα έχουμε στις 6/7 στο γενικό Δ.Σ όπου θα δώσει απαντήσεις σε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τον ''νέο'' Ηρόδοτο της Football League.

Ο Στέλιος Σωκιανός απ' τα μέσα της χρονιάς έκανε γνωστό ότι την νέα χρονιά θα προτιμούσε να παρακολουθεί την ομάδα από κάποιο άλλο πόστο και όχι αυτό του προέδρου, όπως τόσα χρόνια. Και εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο Αντώνης Παπαδάκης, μόνο όπου και ο ίδιος προτιμάει να αποκαλείται μεγαλομέτοχος παρά πρόεδρος.

Λεπτά ζητήματα όπου θα ξεκαθαριστούν στο άμεσο μέλλον, με μόνο στόχο, το συμφέρον της ομάδας.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development