ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΣΤΙΒΟΣ | Στο Πανευρωπαϊκό με ρεκόρ ο Καλογεράκης

Στο Πανευρωπαϊκό με ρεκόρ ο Καλογεράκης

image

Το όριο για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα έπιασε ο 17χρονος πολλά υποσχόμενος ακοντιστής του ΟΦΗ, Γεράσιμος Καλογεράκης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που έγινε στην Κατερίνη. Ο αθλητής του ΟΦΗ έκανε εντυπωσιακή βολή 71.72 και έπιασε το όριο που ήταν 68.50. Ετσι θα βρεθεί στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Γκιορ της Ουγγαρίας και θα έχει την ευκαιρία για μια ακόμη διεθνή εμπειρία μετά την πρόσφατη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Κύπελλο παίδων κορασίδων, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με καλύτερη βολή στα 68,49μ.

Να σημειωθεί ότι το 71.72 είναι και Παγκρήτιο ρεκόρ για τον Γεράσιμο Καλογεράκη, από τον οποίο ο ΟΦΗ περιμένει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, καθώς όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του.

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ! Εκτός από την επιτυχία του ακοντιστή του ΟΦΗ Γεράσιμου Καλογεράκη, ο οποίος έπιασε το όριο που έπιασε για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα, ο στίβος του ΟΦΗ είχε να επιδείξει μια ακόμη σπουδαία επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που έγινε στην Κατερίνη!
Η σκυταλοδρομία 4Χ400 πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε μια εντυπωσιακή κούρσα με χρόνο 3’.29”Οι αθλητές του ΟΦΗ που συμμετείχαν είναι οι : Τζατζαράκης Αλέξης, Χριστοφοράκης Γιάννης, Σαβοιδάκης Μανόλης, Ανδρέας Σχοιναράκης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development